Wist u dat?

New PictureOnderstaand video is de derde versie in de serie Did You Know. In deze video is een massale hoeveelheid data en feiten verwerkt en gevisualiseerd. Door deze feiten visueel te presenteren kan de maker zijn boodschap overbrengen.

Wat vinden jullie van de inhoud en toekomst dat deze video schetst?

Posted on 28/07/2009 in blog, visualiseren

Share the Story

About the Author

Response (1)

  1. roland
    05/10/2009 at 23:02 ·

    Leuk filmpje. Mijn interpretatie: de enige constante is verandering. Maar dat is eigenlijk altijd al zo geweest, toch? Het tempo van waarin de veranderingen zich tegenwoordig opvolgen is wellicht wat hoger. Belangrijk dus om voor jezelf te bepalen wat relevant is uit de brei informatie die op je afkomt.

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top