CIETT Live mindmap van masterclass 9 van Martijn Aslander

Masterclass9 met Martijn Aslander door Jerre Lubberts

Op 19 mei vond er op de SS Rotterdam het internationale congres plaats voor uitzendorganisaties. De internationale Koepel Ciett (Internationale vereniging voor zelfstandige uitzendbureaus) en de Nederlandse organisatie ABU (Nederlandse organisatie voor uitzendbureaus) organiseerde voor ruim 200 deelnemers uit Europa een driedaags congres. Vakgenoten konden hier inspiratie opdoen en netwerken.

Masterclasses inzichtelijk door Connection of Minds

Connection of Minds is de paraplu waaronder de ‘Visual Recording’ en ‘Change Acceleration’ services van World of Minds worden aangeboden zoals het LiveMindMappen op congressen en events, Spreken met mindmapping en moderatie met mindmappen.

Samen met een team van 5 mindmappers van World of Minds waaronder Angelique Greiner, Alexis van Dam, Sander Kamp en Josse Lubberts heb ik 2 masterclasses gemindmapped. Een daar van was het verhaal van Martijn Aslander over o.a Lifehacking, klantgericht denken, kenniswerkers, informatie-overload, funtrapreneurs en nog veel meer onderwerpen.

Grote MindMap door ‘sneltreintempo’ van Martijn

Masterclass Martijn Aslander gemapped door Jerre Lubberts

Masterclass Martijn Aslander gemapped door Jerre Lubberts

Zelf heb ik al vele presentaties, meetings en andere bijeenkomst mogen LiveMindMappen. Echter met Martijn kom je wel voor een uitdaging te staan. Martijn heeft veel kennis en past zijn verhaal aan op vragen uit de zaal. Hierdoor ontstaat een mooie interactieve bijeenkomst. Als mindmapper werd ik uitgedaagd door de sneltrein vaart van spreken en veelheid van slimme lifehacking weetjes en onderwerpen. Martijn daagt je uit om tegen te denken! Om deze reden heeft mijn mindmap veel hoofdtakken gekregen.

De inhoud van de mindmap is des te interessanter. Om naast de standaard 1 pagina PDF oplevering meer rijkheid en inzicht te geven in de gedeelde kennis heb ik met deaHa!Visual Webexport en MindManager een een klikbare website van de mindmap gemaakt. Het is zelfs mogelijk om te reageren op de inhoud van mindmap.

Jouw reactie?

Ik ben benieuwd hoe jij denkt over de inhoud van de mindmap en deze presentatiewijze. Schrijf je het bij de tak van de mindmap? Klik dan op het grote plaatje of hier om naar de mindmap website te gaan.  Bekijk hier de overige 9 mindmap van de masterclasses; o.a. die van Boris Veldhuijzen van Zanten.

Masterclass10 Ciett Boris Veldhuijzen van Zanten door Alexis van Dam

Masterclass10 Ciett Boris Veldhuijzen van Zanten door Alexis van Dam

 

 

 

Posted on 13/06/2011 in blog, featured, het nieuwe werken, hypershifter, verder denken, visualiseren, zakelijk

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top