Jumpteam toekomstvisie brainstormsessies

De avonden van 13 en 15 december werden door brandingsportvereniging Jumpteam uit Scheveningen uitgetrokken om met het bestuur en de leden gezamelijk te brainstormen. Hoofddoel van de eerste sessie was een beeld te krijgen van wat de vereniging en leden zouden willen doen, hebben en zijn in de komende jaren. De sessie op 15 december was gekozen om te brainstormen over de nieuw te ontwerpen en te bouwen accommodatie.

Opdracht en uitvoering

Beide sessies werden ondersteund door middel van LiveMindMapping. Deelnemers konden vrijuit zeggen wat ze dachten en zagen alle sleutelwoorden terugkomen op het beamerscherm. De groep heeft daarna met mij als moderator de sleutelwoorden geclusterd tot enkele overzichtelijke mindmaps. Dit zorgde voor veel draagvlak doordat de gehele groep letterlijk ‘the big picture’ zag.

Nadien zijn de resultaten als klikbare mindmaps online geplaatst. De aanwezigen en ook de leden die niet aanwezig waren kunnen zo de resultaten nog eens terug zien.

Resultaten

Hieronder staan de links naar de hoofdmindmaps van de 2 sessies. Vanuit beiden kunnen alle mindmaps bekeken worden.

klik op de afbeelding om de resultaten van 13 december te zien.

 

 

 

 

En voor de resultaten van 15 december klik op de afbeelding hieronder.

Posted on 13/01/2012 in blog, featured, portfolio, visualiseren

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top