Zelf ook een event formule bedenken met livemindmapping?

Gratis workshop “Maak events interactiever met livemindmapping”

Wij faciliteren livemindmapping bij diverse organisaties en hebben ze laten ontdekken dat je dit ook prima kunt gebruiken voor fusies, project startups, lastige vergaderingen, brainstorms, strategie sessies, STEP analyses, client loyalty bijeenkomsten en veel meer. Ook leren we organisaties zelf de vaardigheden om livemindmapping op een manier in te zetten die waarde toevoegt en veranderprocessen versneld. In september gaan we 3 maal een gratis workshop geven in ons Hypershifterslab in Den Haag waarin we je willen laten ontdekken op welke manier livemindmapping voor jou goed kan werken.

Datum en tijd

Donderdag 20 september is de eerste workshop.  Start van het programma – zie pdf – is 13.00. Het programma loopt tot 17.00, daarna is er na de mogelijkheid voor optioneel een borrel en een hapje. Reageer snel; want wie het eerst komt, het eerst maalt.

Voorbereiding

Bekijk het filmpje met Jort Kelder en dat van de Key Insight Series via onderstaande link: http://www.youtube.com/worldofmindsnl. Vraag je af welke formule in het filmpje gehanteerd wordt en waarom.

Ook meedoen?

Als je ook mee wilt doen, bekijk dan de PDF van het programma en geef je op via ons contactformulier. Mocht je met meer mensen komen, geef het dan even aan. Ook kun je even bellen naar 070-7071355 en vragen naar Alexis van Dam.

Elders

Zie nieuwsbericht op Congreswereld

Posted on 10/09/2012 in blog, featured, het nieuwe werken, hypershifter

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top