World of Minds

In 2008 is World of Minds (WoM) opgericht vanuit de behoefte in de markt om op een heel andere manier ondersteund te worden in meerdere belangrijke aspecten bij het doorvoeren van veranderingen. Sneller, effectiever met als randvoorwaarde om zo snel mogelijk alle externen weer uit te kunnen zwaaien. Totaalondersteuning dus 1 contactpunt om gedoe en gesteggel tussen onderaannemers te vermijden. Zowel voor van het bepalen van de ambitie en strategie, het haalbaarheidsonderzoek, creëren van draagvlak, invoering met training en support,  monitoren van voortgang als ook het snel inspelen op veranderingen, uitbouwen van kennis en competenties en leren uit het verleden.

World of Minds logo

World of Minds beschikt daarom over Adviseurs en gespecialiseerde partnerbedrijven zodat zij desgewenst kan optreden als hoofdaannemer. Partners zijn gerenommeerde bedrijven als communicatiebureau’s, trainingbureau’s, evenementenorganisatoren, management informatie specialisten en projectmanagementbureau’s. Een van de aangesloten bedrijven is aHa!Coaching. De aangesloten adviseurs hebben allemaal een passie voor het helpen vergroten van de denkkracht van mensen en teams en brengen naast de eigen ‘vakexpertise’ ook expertise en ervaring  in op het gebied van de inzet van visualisaties en interactie in (verander)processen. De Citizens van de World of Minds zijn Adviseurs, Trainers en Projectmanagers niet alleen van WoM zelf maar ook van de aangesloten partnerbedrijven en medewerkers bij klanten die de passie en visie delen. Daarom blijft de World of Minds groeien en zoeken we nieuwe Citizens. Jerre is een van de Citizens van de World of Minds.

Bevorderen van duurzaamheid is een van de doelen waar de Citizens van World of Minds een bijdrage aan wil leveren zonder (volledig) te worden betaald. Daarom sponsort de WoM o.a. de Mastering Sustainability reeks van bedenker Leen Zevenbergen. Ook dit jaar zullen de denksessies bij Made in Scotland worden gefaciliteerd door de Citizens van World of Minds.

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top