mindmapping, meer plezier/resultaat in je werk?

Er wordt veel gesproken over hoe mindmapping mensen kan helpen hun werk beter te doen. Wat is dat dan precies je werk beter doen? Over welke onderdelen gaat dat dan? Wat is dan de bijdrage van het mindmappen? Dit wordt een tweedelige serie over de vraag: ‘helpt mindmapping voor meer plezier en resultaat in je werk’?

Talloze blogs schrijven hierover en veel conferenties en evenementen worden druk bezocht. Is dit de volgende hype alleen omdat er goede marketing achter zit? Of zijn er wel degelijk nieuwe inzichten? ‘Het Nieuwe Werken’ (HNW) of de ‘Hypershifter’ organisatie wordt vaak genoemd in relatie tot meer doen in minder tijd. Waarom zou mindmappen hierbij ingezet moeten worden?

Bekijk de mindmap in de vorm van een website van deel 1 van dit onderzoek.

Lees het artikel hier verder of klik op de onderstaande mindmap.

Posted on 20/12/2009 in blog, het nieuwe werken, hypershifter, verder denken, visualiseren

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top