Blogpost HNW op republic.nl

Bewustwording en het wederzijdse begrip zijn elementen van Het Nieuwe Werken die vaak vergeten worden. Hoe kan je snel schakelen met collega’s als je jezelf niet goed bewust bent van de doelen en de motivatie van de ander? Of niet de moeite doet om hem/haar te begrijpen. Start met nadenken over wat je wilt, welke doelen streef je na en hoe kan ik deze op de juiste manier verwezenlijken. Begin met bewust-zijn en werk samen of alleen aan een solide startpunt, waar ‘getting on the same page’ centraal staat. Als dit er is, zul je merken dat je meer voor elkaar krijgt in minder tijd met meer plezier en vooral vanuit rust en balans.

Dit en meer kan je vinden op mijn blogpost op ‘overboord die opgepompte ego’s’.  re.Public is een multimediaal platform voor de ambitieuze ambtenaar binnen alle overheidslagen. Ook voor bestuurders die de aanlsuiting met hun medewerkers niet willen missen, biedt re.Public een onmisbaar platform. Onder het motto ´Durf te delen´kun je hier dag en nacht terecht voor blogs, filmpjes, tweets, (video)vacatures en het meest complete overheidsnieuws, maar vooral ook om te reageren en te leren van elkaar. Mijn volgende post is inmiddels geplaatst en gaat over het misplaatste idee van tijd-management. Tijd laat zich helemaal niet managen ;-)) ! Geef s.v.p. je reactie. Vast bedankt!

Posted on 05/12/2010 in blog, featured

Share the Story

About the Author

Responses (2)

 1. Christiaan
  04/04/2011 at 21:41 ·

  Hoi Jerre,

  Goed dat je een intergrale aanpak kiest en ook houding en motivatie zo benadrukt. Je link verwijst echter naar de home van re.public en die site is vreselijk moeilijk doorzoekbaar. Hier staat de directe link: http://bit.ly/fga87O Ben benieuwd naar je volgende tips en ook je testjes en links zijn erg leuk!

  Groeten, Christiaan.

 2. jerre
  18/04/2011 at 21:47 ·

  Hoi Christiaan,

  Ik ben meer aan het bloggen op http://www.hetnieuwewerkenblog.nl omdat daar wat serieuzer en diepgaander wordt geblogd en gereageerd en getweet. Kom je daar kijken?

  VrGr.,

  Jerre.

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top