Succesvol brainstormen met mindmappen

TopTip nummer 1: Succesvol brainstormen met mindmappen

‘Who shares wins’ is het credo van een van mijn klanten bij een groot internationaal olie exploratie bedrijf. Hij is Global Knowledge Manager en ik heb geholpen een PWR te ontwikkelen. Een Practise Worth Replicating is een gevalideerde best practise. In dit bedrijf snappen ze als geen ander dat 2 maal het wiel uitvinden je positie ondermijnt op meerdere manieren. Sneller veranderen lijkt een must in deze tijd waarin veel gebeurd. Daarom ben ik begonnen met een serie TopTips om de kennis van mij en andere citizens in de World of Minds (dus ook klanten) te delen.

In deze eerste TopTip behandelen wij de start van bijna ieder project, programma, probleem, uitdaging ofwel verandering n.l. de brainstorm.

Er zijn verschillende type brainstorms zoals een persoonlijke brainstorm, crises brainstorm of op hoger niveau over een te volgen strategie. Het is in mijn ervaring een prima instrument om bijvoorbeeld met je team te bepalen hoe je met veranderingen om moet gaan. Klik op het plaatje en geef s.v.p. je feedback.

Posted on 05/12/2010 in blog

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top