Mindmap op je smartphone; wat levert dat op?

Gadgets en productiviteit

Gadgets zijn inmiddels meer dan alleen ‘hebbedingen’ en kunnen zeker bijdragen aan de productiviteit. In het artikel hieronder is de essentie van interview niet helemaal goed in de Telegraaf van zaterdag 22 september j.l. gekomen. Ik heb geprobeerd uit te leggen dat als je Smart Phones samen met een slimme methodiek, bijvoorbeeld die achter Het Personal Dashboard, en je laptop SAMEN 0,5 à 1 dag in de week kunnen opleveren. Zeker als je met Team-Dashboards in de Cloud gaat werken. De vraag is natuurlijk wat je met die tijd gaat doen 😉 ! PS Het is scheveningenlive.nl

Ik ben benieuwd hoe jullie je smartphone en/of tablet inzetten om daadwerkelijk jullie productiviteit een boost te geven.

Wil je s.v.p. je reactie onderaan de pagina achterlaten?

 

Posted on 24/09/2012 in blog, featured, het nieuwe werken, technology, verder denken, visualiseren

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top