Geen tv? Volg de troonrede via internet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 16 september 2014 zal onze Koning de troonrede uitspreken. Inmiddels is het traditie (zie hier die van 2013 bijvoorbeeld) voor onze eventpartner Connection of Minds om op Prinsjesdag de troonrede live online vast te leggen in een mindmap (LiveMindMapping). Terwijl de Koning de belangrijkste plannen voor het komende jaar bekend maakt, zal de essentie hiervan online voor iedereen te volgen zijn. Hierdoor wordt de troonrede snel beschikbaar gemaakt voor iedereen die niet in staat is de troonrede via radio of TV te volgens alsmede voor doven en slechthorenden. De gepresenteerde zaken hebben veelal verbanden met elkaar. Door te mindmappen worden deze verbanden letterlijk inzichtelijk gemaakt.

Wat is een mind map? Wat is LiveMindMapping?

 

Volg de troonrede 2014 LiveMindMap

Dit jaar is een bijzondere editie van Prinsjesdag, het is namelijk de tweehonderdste keer.

Wanneer de koning begint met het uitspreken van de troonrede zal de mindmap hieronder groeien.
Met plus-teken en min-teken kunt u in en en uitzoomen. Met de cursor kunt u de map beter bekijken mocht deze uit het scherm lopen. Na afloop komt er een PDF download beschikbaar. Wij gebruiken MindMeister om de mindmap live te kunnen uitzenden.

Klik hier om naar de mindmap van de troonrede te gaan

Posted on 12/09/2014 in blog, het nieuwe werken, technology, verder denken, visualiseren

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top