Najaarsbijeenkomst: Even uit de waan van de dag: Ontmoet, leer en deel tijdens onze Najaarsbijeenkomst

Wat zijn de laatste inzichten voor individuen, teams en organisaties om te werken aan een organisatie die sneller kan inspelen op veranderingen? Hoe kom je tot zo’n organisatie, en welke rol speelt de teamcommunicatie en je eigen van manier van werken hierin?

Vanwege enthousiaste reacties op onze eerdere bijeenkomsten in het najaar en voorjaar willen we graag weer op 11 november bij elkaar komen, in een ontspannen setting in Den Haag tussen 14.00 en 18.00.

Op het programma staan een aantal nieuwe inzichten die we met jullie willen delen, zoals een nieuwe Routekaart Slimmer Werken, laten proeven hoe je elk kwartaal slimmer kunt werken en ook dat we met elkaar als groep delen voor welke uitdagingen we staan voor de komende maanden en welke oplossingselementen we daarin al kennen. Uiteraard omvatten we de middag met een hapje, drankje en professionele facilitatie zodat er geen ideeën verloren gaan.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bekijk de rapportage van de vorige Najaarsbijeenkomst.

Wil je kosteloos deelnemen aan onze Najaarsbijeenkomst en daarmee ook onze laatste infographic ontvangen over hoe je elk kwartaal slimmer werkt, geef dan hier je interesse aan. (óók als je niet kunt op 11 november). 

Posted on 08/10/2015 in blog

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top