Pecha Kucha Crowdsourcing

Pecha Kucha van spreker en HNW blogger Jerre Lubberts over crowdsourcing!
Pecha Kucha is een vorm van spreken waarbij 20 slides in 6,6 minuten worden gerepresenteerd waarbij elke slide automatisch na 20 seconden overgaat in de volgende slide.

Jerre Lubberts sprak aan de hand van een 5WplusH mindmap op de eerste Pecha Kucha avond van de Automotive Insiders:
“Emile Ratelband, Adjiedj Bakas, Robert Schoemacher en o.a. Marcus Vlaar. Dit zijn enkele van de BN-ers en spraakmakende persoonlijkheden die zijn ingegaan op de invitatie van Automotive Insiders om op 11, 19 mei en 21 juni te spreken op de inspirerende Pecha Kucha Avonden van de Automotive Insiders.

Gespreksleider op alle drie avonden is niemand minder dan Emile Ratelband. Hij is de verbindingsofficier tussen de zaal en de sprekers. Spraakmakende sprekers als Adjiedj Bakas (trendwatcher), Robert Schoemacher (plastisch chirurg) en Marcus Vlaar van Ranj (diverse awards gewonnen op het gebied van serious gaming) en Jerre Lubberts (de Lifehacking.nl en HetNieuweWerkenBlog.nl blogger en spreker) zullen een presentatie geven.

 

Weg met sprekers die zich niet aan de tijd of het onderwerp houden. Weg met ellenlange, saaie monologen! Weg met al die PowerPoint sheets waarop de tekst al helemaal uitgekauwd staat! Kortom, welkom bij de PechKucha Nights!”

Posted on 11/05/2011 in blog, presentatie

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top