Sustainability event

Made in Scotland , een netwerk van Nederlandse top bestuurders, heeft in 2008 het initiatief genomen om talentvolle zakenmensen te koppelen aan talentvolle jongeren. Jongeren uit het bedrijfsleven, de overheid en instellingen als ‘Natuur en Milieu’ en ‘Greenpeace’.

De doelstelling van dit initiatief was om jongeren in contact te brengen met besluitvormers die willen helpen om initiatieven op het gebied van duurzaamheid uit te voeren. In september 2008 vond op Golfclub

Houtrak te Halfweg de eerste bijeenkomst plaats. Gedurende vier dagen kwamen circa 180 jonge talenten in contact met acht Captains of Industry, zowel mannen als vrouwen. Ik mocht samen met World of Minds de sessies modereren en visualiseren.

Geweldig om hier bij te zijn. Naast goede ideeën, presentaties van de initiatieven van vorig jaar kwam er veel enthousiasme los. Leen is een enorme inspirator die sprankelt en onderneemt en je aansteekt om hetzelfde te doen. Vandaar dat ik me bij Matty, Geerd en Leen heb aangesloten om dit initiatief te sponsoren. We zullen vooral toekomstige sessies gaan modereren en visualiseren om zo de denkkracht en het netwerk en ons collectieve brein te vergroten! Binnenkort meer op mijn blog en deze website.

Posted on 23/09/2009 in blog, verder denken, visualiseren, zakelijk

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top